5 jan. 2010

Lugn...


Sitter här helt själv i total tystnad, när resten av familjen lagt sig. Det är så skönt ibland att bara få sitta och blogga, läsa andras bloggar och få inspiration.
Idag, efter mycket letande, hittade jag det efterlängtade Gröna Mullbärsteét. Det har varit slut i alla hälsokostaffärer jag varit i, så hittar jag det i vanliga affären bland hälsokost. Man kan även köpa det här
Om Grönt Mullbärste:
100% ekologisk grönt mullbärs te i påsformat (30st). Hjälper till att bibehålla en stabil sockernivå efter måltiderna, nedsätter också förmågan att omvandla socker och stärkelse till glukos samt minskar obehag och uppkördhet efter en måltid. Bladen har använts som te i Japan i över 750 år och har en lång tradition bakom sig som en hälsobefrämjande dryck. Redan på 1200-talet visste man att grönt mullbärste hade en hälsoeffekt på kroppen. I undersökningar har grönt mullbärste visat sig innehålla en antioxidant EGCG, som sägs stabilisera blodsockret hos typ 2 diabetiker och ha en sänkande effekt på kolestorolnivåerna. Antioxidanter är kroppens naturliga försvar mot fria radikaler, som angriper och skadar kroppens celler och ger dem kortare livslängd.
Läser man det, så blir det extra gott ;-)

Nu är mitt te slut och sängen kallar.
God natt!

2 kommentarer:

  1. i vilken affär?
    Låter ju nyttigt och bra..ska man kanske testa...kram LindaJ

    SvaraRadera
  2. Köpte det på Ica Maxi(där man köper vitaminer, dieter osv). Kostade ca 90:- för 30 påser = inte billigt! Men det ska ju vara så bra :-)
    Ha en skön kväll! / K

    SvaraRadera