30 nov. 2009

Fräscht!


Hade lite brist på fantasin idag....ja, det brukar jag iof ha, men kände inte för något alls idag. Tur man har en familj som faktiskt måste ha mat, för det blev mycket gott...och enkelt!
Krydda kyckling med favorit krydda. Vi tog flingsalt och vitpeppar
Ungsstek kycklingfileér med smör hyvlad ovanpå. 225 grader i ca 30 min.
Gör en smarrig tomatsallad. Här är det viktigt att välj GODA smakrika tomater. Jag tog kvisttomater (små coctail) Dom måste lukta riktigt friskt och gott.
Skiva rödlök och häll på fetaost (apetina med provensaliska kryddor) Använd oljan och kryddorna som finns i fetaostburken. Blanda om salladen väl. Låt stå ett tag. Ljuvligt god. Serverade detta med en kall sås som jag köpte färdig, Gourmet Creme Fraiche Bearnaise. Detta blev en otroligt fräsch och lätt kvällsrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar