28 dec. 2009

Kyckling med spenat

Ett gammalt recept som vå åt mycket förr, plockades fram i helgen när vi skulle ha gäster. Kan det bli mer GI? Jag lovar, detta är jääätte gott!!

3 personer

3dl grädde
3 kycklingfileér
1dl hönsbuljong
citronpeppar
färsk spenat
150gr färsk riven parmesan
2msk dijon senap

Lägg valfri mängd av den färska spenaten i botten av en form.
Lägg kycklingfileér över spenaten och krydda rikligt med citronpeppar och lite salt.
Koka ihopa grädde, buljong, senap och häll över kycklingen.
Lägg till sist över den rivna osten.
Ställ i ugnen ca 220-225 grader.
Servera med basmatiris och en grönsallad. Jag äter den endast med fetaostsallad.

Tyvärr hann jag inte ta en bild innan allt blev uppätet :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar