2 feb. 2010

Någon som provat Zumba Fitness?


Ser så himla roligt ut! En arbetskamrat testade hemma och hade jätteträningsvärk efteråt. Så här beskriver dom själva det på hemsidan:

Zumba® Fitness liknar ingen annan träningsform som du har provat förut!

Zumba® Fitness skapades i mitten av 90-talet av sydamerikanen Albert "Beto" Perez, personlig tränare och koreograf åt ett stort antal internationella popstjärnor.

Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätade Beto ihop sina latinska favoritrytmer med glödheta danssteg som hans elever älskade - Zumba® Fitness var fött!

Sedan Beto introducerade Zumba® Fitness i USA 1999 har det blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i landet. Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten.

Zumba® Fitness är ett roligt och spännande sätt att träna! Det är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier!


Kanske kunde vara kul att köra mellan varven...

(skulle gjort en god kyckling idag, men den luktade inte så gott. Så det blev Oopsies)

2 kommentarer:

  1. Tränar Zumba på gymmet riktigt roligt å ja man tränar hela kroppen!!

    SvaraRadera
  2. Har aldrig testat Zumba, men testade på afrodans för ett tag sedan. Och det är verkligen perfekt träning om man bara kan ge sig hän åt musiken och skita i hur man ser ut (iaf jag som har noll rytm i blodet...) Kul med annorulda träning dessutom.

    SvaraRadera