25 mars 2010

Hamburgare på menyn


Gjorde goda hamburgare på rent kravmärkt nötkött. Mixade lök fint, så att barnen inte skulle märka. Tillsatte salt, peppar och 1 ägg. Behövs inte mer när man har bra kött. Jag toppade hamburagren med bacon, ost, ägg, hemmagjord currydressing, spenatsblad, lök. Den blev så hög att jag knappt kunde äta den :-)
Till bröd köpte jag Max´s Gi-bröd. Men men närmare titt så fanns det en massa skit i dom. Ja, ja det fick gå denna gången.

2 kommentarer:

  1. Ingen dåligt burgare! Ibland får det slinka ned lite annat också. Det blir ju sällan så mycket om man ställer det i relation till hela måltiden.

    SvaraRadera
  2. hemmagjorda hamburgare finns det ju ingenting som slår! och nu när våren börjar komma och man får plocka fram grillen går det ju inte att motstå det! hoppas du har haft en jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake

    SvaraRadera